Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Фото із заходу

28 травня 2021 року у Стрийській міській раді відбулася робоча зустріч з потенційними стейкхолдерами, у якій взяли участь асистент кафедри міжнародної інформації Національного університету «Львівська політехніка» Марія Павлюх та польський проєктант-інженер, винахідник, європейський інспектор проєктної діяльності Гжегож Байстер. На заході, присвяченому питанню розбудови громад, екопроєктів та розвитку туризму у громадах, були присутні також депутати Стрийської міської влади, громадські активісти.

З першою доповіддю «Інформаційно-комунікаційні технології у просуванні бренду ОТГ. Форми господарювання ОТГ. Джерела фінансування проєктів ОТГ» виступила кандидат наук із соціальних комунікацій Марія Павлюх, яка розповіла представникам міської влади Стрийської ОТГ про шляхи розбудови громади, зокрема про створення бренду міста Стрий. Головною потребою у розбудові нових територіальних одиниць є цінності, підвищення громадянської свідомості, колективної єдності та віри у власні сили серед мешканців громад, зокрема молоді. Тому важливо розробити цілісну концепцію розвитку регіонів. Сучасні інформаційно-комунікаційні технології дають змогу зробити громади успішними та впізнаваними завдяки вдало розробленій стратегії, плануванню і брендингу.

Директор «Агротехконсалтингу» Гжегож Байтсер розповів присутнім про свої екологічні винаходи та проєкти співпраці з громадами. Зокрема, пан Гжегож окреслив два найважливіші напрями співпраці з громадами – екологічні проєкти і створення рекреаційних зон у громадах.

Закінчилася зустріч спільними напрацюваннями над проєктами інформаційного просування бренду міста Стрий та розбудови рекреаційної зони набережної річки Стрий для розвитку туристичного бізнесу ОТГ.

Виступ про брендинг території Виступ про екопроєкти Фото із заходу