Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на екскурсії в компанії ТОВ «Бадер Україна»

В листопаді 2017 року студенти і викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» відвідали український підрозділ міжнародної компанії «Бадер» – ТОВ «Бадер Україна». Метою заходу було вивчення сучасних практик управління міжнародною компанією, а також організування зовнішньоекономічних операцій підприємствами України під час співпраці з компаніями ЄС.

У межах заходу студенти мали можливість поспілкуватися з керівництвом компанії і поглибити практичні знання із зовнішньоекономічної діяльності та митної справи. Окрему увагу студентів та викладачів було звернено на особливості роботи суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності у митному режимі переробки на митній території України. Цікавою та пізнавальною стала екскурсія на виробничі потужності компанії, під час якої студенти побачили етапи процесу виробництва чохлів для автомобілів.

Вичерпні відповіді на запитання студентів і викладачів надали представники керівництва ТОВ «Бадер Україна» – помічник директора Христина Горішна та менеджер з набору персоналу Любов Бик. Варто зазначити, що Христина Горішна є випускницею кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює подяку керівництву і працівникам ТОВ «Бадер Україна» за сприяння в організуванні заходу, а також бажає своїм випускникам подальшого кар’єрного зростання.

Довідка

ТОВ «Бадер Україна» – провідний виробник шкіряних сидінь для автомобілів Audi та BMW, що працює у Львівській області з 2006 року. У листопаді 2016 року компанія відкрила на Львівщині (с. Кожичі Яворівського району) вже другий завод, що дало змогу створити понад 1500 нових робочих місць. Цього року компанія реалізовує новий інвестиційний проект на території Львівської області.

на екскурсії в компанії ТОВ «Бадер Україна» на екскурсії в компанії ТОВ «Бадер Україна» на екскурсії в компанії ТОВ «Бадер Україна» на екскурсії в компанії ТОВ «Бадер Україна» на екскурсії в компанії ТОВ «Бадер Україна» на екскурсії в компанії ТОВ «Бадер Україна» на екскурсії в компанії ТОВ «Бадер Україна»