Анастасія Мозгова, тижневик «Аудиторія»
семінар-тренінг для студентів і викладачів

13–14 листопада в Інституті будівництва та інженерії довкілля на кафедрі будівельних конструкцій та мостів відбувався дводенний семінар-тренінг для студентів і викладачів, який провадили представники компанії MAPEI Україна.

MAPEI Україна – світовий лідер у галузі виробництва клеїв, герметиків та продукції будівельної хімії, призначеної як для будування нових споруд, так і для реставрування історичних будівель. Заснована в Мілані 1937 року компанія нині нараховує 81 дочірнє підприємство зі 70 виробничими потужностями у 32 країнах на 5 континентах світу. Щорічно фірма інвестує 5% річного обороту в науково-дослідні роботи, які провадять у провідних університетах світу.

На семінарі, 13 листопада, MAPEI презентували матеріали, призначені для реконструювання залізобетонних, цегляних та дерев’яних конструкцій. Наступного дня відбувалася практична частина: політехніки мали можливість спостерігати за тим, як використовувати ці будматеріали в реальних ситуаціях.

Представники компанії та кафедри домовилися про подальшу співпрацю на науковому й освітньому рівнях.

семінар-тренінг для студентів і викладачів семінар-тренінг для студентів і викладачів семінар-тренінг для студентів і викладачів семінар-тренінг для студентів і викладачів семінар-тренінг для студентів і викладачів семінар-тренінг для студентів і викладачів