Прес-служба Львівської політехніки
В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ

У Національному університету «Львівська політехніка» розпочала роботу ІХ науково-практична конференція «Інноваційні комп’ютерні технології у вищій школі». Учасників та гостей привітав проректор з навчально-наукової роботи Університету професор Дмитро Федасюк.

У цьому представницькому зібранні, що триватиме впродовж трьох днів, беруть участь представники вищих навчальних закладів Києва, Харкова, Вінниці, Хмельницького, Полтави, Івано-Франківська, які подали на розгляд низку цікавих доповідей, що розкривають актуальні питання розробки і впровадження інноваційних комп’ютерних технологій у вищій школі. Йдеться, зокрема, про досвід запровадження різноманітних інформаційних систем в навчальний процес Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова та Львівської політехніки, дистанційне навчання у Хмельницькому національному університеті та Харківському фармацевтичному університеті, освітній портал «Крок до України», котрий є інтерактивним онлайн-ресурсом для дистанційного вивчення української мови студентами-іноземцями.

У рамках конференції працюють три секції: «Інформатизація навчального процесу», «Інтерактивні засоби навчання», «Інноваційні технології навчання».

Наукове зібрання відбувається за сприяння Наукового товариства імені Шевченка та підтримки ІТ-компанії «DataArt».

В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ В Університеті обговорюють проблеми запровадження ІКТ