Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в Ліцеї імені Івана Пулюя

17–21 травня 2021 року в Ліцеї імені Івана Пулюя Львівської міської ради відбулися Дні Політехніки.

У рамках проєкту викладачі нашого університету провели відкриті уроки для учнів 9–11 класів. Школярі мали змогу розширити свої знання в галузі математики, технологій, методів ділових комунікацій, української мови, мистецтва, розвитку підприємницьких здібностей. Також учні відвідали тренінг «Компетенції майбутнього», спрямований на допомогу у виборі майбутнього фаху.

Співпраця Ліцею імені Івана Пулюя та Львівської політехніки є важливою та перспективною, оскільки Ліцей працює над активним впровадженням STEM-освіти й застосуванням інноваційних технологій у навчальному процесі.

Педагогічний колектив освітнього закладу залишив позитивні відгуки про проєкт «Дні Політехніки в школі» та висловив подяку нашим викладачам за цікаві заняття. Зі свого боку Львівська політехніка запрошує колектив Ліцею до подальшої співпраці.

Фото з Днів Політехніки в Ліцеї імені Івана Пулюя Фото з Днів Політехніки в Ліцеї імені Івана Пулюя Фото з Днів Політехніки в Ліцеї імені Івана Пулюя Фото з Днів Політехніки в Ліцеї імені Івана Пулюя Фото з Днів Політехніки в Ліцеї імені Івана Пулюя