Кафедра АФМ Львівської політехніки
лекція щодо Програми національних обмінів

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» запрошує відвідати лекцію на тему «Можливості Програми національних обмінів: як успішно заповнити заявку?» від Ірини Баран, комунікаційного менеджера проекту «Містки громадської активності», та Ірини Видри, координатора Програми національних обмінів.

Лекція відбудеться 25 жовтня 2017 року в ауд. 3 V навчального корпусу Львівської політехніки (вул. Ст. Бандери, 28а). Початок о 10:30.

Лектори дадуть практичні поради щодо написання успішних аплікаційних форм, оскільки самі входять у комісію з виділення грантів і розглянули сотні заявок.

Програма національних обмінів – проект, завдяки якому активні громадяни отримують мікрогранти на те, щоб поїхати обмінюватися досвідом та цікавими проектами у географічно протилежний регіон і налагодити там партнерство.

Програму національних обмінів реалізовує Центр культурного менеджменту (м. Львів) у межах проекту «Містки громадської активності» за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Максимальна обсяг одного гранту для громадської організації становить 13 000 грн., для фізичної особи – 11 000 грн. Упродовж двох років проект передбачає фінансову підтримку 500 обмінів.