ЛОЦ Львівської політехніки
афіша

Багатьом для кар’єри, навчання, подорожей, саморозвитку чи для інших цілей доводиться фундаментально вчити англійську чи іншу іноземну мову. Можна пробувати вивчати її самостійно або ж зекономити свій час, записавшись на курси вивчення іноземних мов, на яких кваліфіковані викладачі допоможуть освоїти мовні навички та опанувати розмовну англійську мову.

У Лінгвістично-освітньому центрі Національного університету «Львівська політехніка» продовжено набір на курси вивчення англійської, польської, німецької мов. Усі охочі мають змогу оформити договір про навчання до 29 вересня 2017 року. Навчальні групи формують відповідно до рівня знань слухачів, кількість осіб в групі – 8.

Для визначення свого рівня володіння мовою можна скористатися онлайн-тестом (результати тестування необхідно повідомити під час оформлення договору):

Вартість навчання на курсах англійської, польської, німецької мов становить 2340 грн. за 3 місяці (60 академічних години). Для слухачів, які вже навчалися у Лінгвістично-освітньому центрі, вартість – 2100 грн.

оголошення