Кафедра ММП Львівської політехніки
Мустафа Найєм

Мустафа Найєм, український журналіст, один із засновників Громадського телебачення, а сьогодні – політичний діяч, народний депутат України, був гостем Львівської політехніки.

Говорили про політику... Краще сказати – про зміну політичної системи як такої, що втратила свою ціль, мету та сутність. Перетворилась у великий «базар», де відбуваються «договірняки» і ведеться торгівля, але відсутня політика.

Говорили про те, чого бракує сьогодні нам, українцям, і про те, що повинно виступати інструментом для розвитку всіх сфер діяльності України і кожного українця. Нам потрібна прозора дипломатія, нам потрібні молоді люди, які шляхом спроб і помилок будуть вчитись її творити, забезпечувати чистоту й прозорість, а головне – принциповість.

Також говорили багато про ініціативи та молодих людей, про зміни, які є у кожному з нас, і про зміни, які варто втілювати в життя, незважаючи на перепони. А головне – мріяти, ніколи не здаватись і вірити в те, що вже через декілька років ми зможемо змінити сьогоднішній парламентський «базар» на вільно доступний орган влади, з молодими та ініціативними людьми, які здатні змінюватись, а головне – втілювати зміни.