Борис Козловський, прес-служба Львівської політехніки
нагородження

Чергове засідання Вченої ради Національного університету «Львівська політехніка» розпочалося з приємної події. У гості до Університету завітали генеральний директор Видавничого Дому «Високий Замок», народний депутат України V, VI і VII скликань, президент Регіонального благодійного фонду імені короля Данила Степан Курпіль та голова правління фонду, почесний консул королівства Бельгія у західних областях України Ярослав Гарцула. Вони вручили нагороди групі львівських політехніків.

Орден імені короля Данила отримав ректор Університету професор Юрій Бобало. Виступаючи, Степан Курпіль зазначив, що ректор Львівської політехніки зробив вагомий внесок у розвиток науки і техніки, діє як ефективний менеджер, аби навчальний заклад став урівень з кращими університетами Європи. А ще промовець відзначив його бездоганні морально-етичні якості – чуйне та уважне ставлення до людей, доброту, інтелігентність: «Із такою людиною завжди приємно спілкуватися...».

Нагрудним хрестом імені короля Данила нагороджено директора Інституту економіки і менеджменту професора Олега Кузьміна, під керівництвом якого захистили дисертації 17 докторів наук і понад 100 кандидатів наук.

Такі ж нагороди отримали проректор з науково-педагогічної роботи доцент Роман Корж і завідувач кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності, одна з наймолодших професорів України, доктор економічних наук Ольга Мельник.

На Вченій раді нагородження
Фото Андрія Кульчицького, прес-служба Львівської політехніки