За матеріалами сайту Львівської міської ради
Високий замок

У Львові тривають роботи з реалізації інвестиційного проекту «Будівництво підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку «Високий замок».

Як повідомив директор Львівського комунального підприємства «Зелений Львів» Богдан Москвяк, зараз частково розроблено проект утримання та реконструкції парку «Високий замок», роботи виконує Національний університет «Львівська політехніка». Також приватне підприємство «Белзький мур» виконує роботи з розроблення історико-містобудівного обґрунтування ділянки перспективної території будівництва підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку «Високий замок» у місті Львові.

Після остаточного визначення місця розташування станцій канатної дороги, згідно з детальним планом території, буде укладено угоди на проведення інженерно-геологічних вишукувальних робіт і в повному обсязі виконано роботи щодо розроблення історико-містобудівного обґрунтування та проект на утримання й реконструкції парку «Високий замок» у Львові.
 

Ілюстрація із сайту «То є Львів»