Кафедра ЗМД Львівської політехніки
Викладачі ІНЕМ взяли участь у Літньому англомовному таборі

Упродовж 20-26 серпня 2017 року викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Наталія Горбаль та Мар’яна Руда були учасниками літнього англомовного табору, організованого кафедрою іноземних мов Львівської політехніки та волонтерами Корпусу миру США. Навчання передбачало насичену програму, метою якої було поглиблення знань з англійської мови та її широке використання не лише у навчальній діяльності, а й під час повсякденного життя.

У таборі взяли також участь інші викладачі Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, зокрема Марта Найчук-Хрущ, Уляна Когут, Оксана Гошовська та Мар’яна Жураковська.

За отримані нові знання і досвід, неймовірні позитивні емоції та енергетику, а також надзвичайно високий рівень організування табору кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює щиру подяку ректору Львівської політехніки професору Юрію Бобалу, завідувачу кафедри іноземних мов професору Наталії Мукан, директору навчально-оздоровчого табору «Політехнік-4» Іванові Тюрдьо, а також волонтеру Корпусу миру Glenn R. Anderson та його колегам.