Організатори заходу
XII Міжнародний пленер НСС

З 21 до 27 серпня 2017 року в навчально-оздоровчому таборі «Політехнік-3» Національного університету «Львівська політехніка», розташованому в с. Коблеве Миколаївської області, відбуватиметься XII Міжнародний пленер Національного студентського союзу з питань студентського самоврядування, молодіжної науки та фізичного виховання студентської молоді.

Організатори заходу – Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний студентський союз», Колегія студентів і аспірантів Львівської політехніки, Рада молодих вчених Університету і Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

21 серпня в Миколаєві відбулося офіційне відкриття Пленеру, в якому взяли участь, зокрема, заступник голови Миколаївської ОДА Віталій Кіндратів, в.о. президента ВМГО «Національний студентський союз» Анастасія Козак та голова Наглядової ради НСС, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, старший викладач кафедри електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка» Анатолій Ігнатович.

Того ж дня учасники Пленеру дісталися навчально-оздоровчого табору «Політехнік-3» у Коблeво, де відбулася реєстрація, а ввечері – неофіційне знайомство та представлення регіонів.

Щоденник Пленеру – на сторінці організаторів у соцмережі Фейсбук.