МІОК Львівської політехніки
Зустріч з Анною Кісіль

Львів і Львівщина готуються до історичної події – ювілейної дати Світового Конґресу Українців, найавторитетнішої української організації світу. Заплановано серію заходів 27–29 серпня 2017 року, координатором яких виступає Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка».

Анна Кісіль, голова Ради з питань культури Світового Конґресу Українців, член Світової комісії з відзначення 50-ліття заснування СКУ, була з візитом у Львові.

20 червня, під час своїх відвідин, Анна Кісіль взяла участь у засіданні Організаційного комітету з проведення заходів, яке відбулося в Національному університеті «Львівська політехніка» під головуванням Олега Синютки, голови Львівської державної адміністрації, та за участю членів Оргкомітету, зокрема Мирослави Туркало, в.о. начальника департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА, Юрія Бобала, ректора Львівської політехніки, Василя Вовкуна, директора Львівського національного академічного театру опери та балету, та інших видатних особистостей Львова.

На засіданні було детально обговорено організацію проведення «Днів української діаспори у Львові», уточнено все до найменших деталей.

У ході візиту Анна Кісіль мала низку зустрічей. 20, 23 червня та 6 липня відбулися зустрічі у МІОКу, на яких узгоджували питання з організації Європейської конференції СКУ, Гала-вечора у Львівській політехніці та мандрівної виставки «СКУ: вчора, сьогодні, завтра».

Цікавим було спілкування Анни Кісіль з ректором Національного університету «Львівська політехніка» Юрієм Бобалом (6 липня), який засвідчив свою готовність і надалі розвивати традицію співпраці Університету з СКУ, що налічує вже десятиліття і сотні заходів, присвячених Світовому Конґресу Українців та його складовим організаціям.

Анна Кісіль була учасницею кількох телеефірів, зокрема взяла участь у телепрограмі «Вечір у Львові» (ТРК Львів) та «Українці в світі» (Перший Західний).

Анна Кісіль – достойний представник Світового Конґресу Українців, віддана українській справі людина, яку добре знають і цінують у різних середовищах України й Канади. А для МІОКу Анна – не лише великий приятель і порадник. Це доброчинець, який прекрасно розуміє потреби українських громад і тих, хто для них працює.

Зустріч з Анною Кісіль Зустріч з Анною Кісіль Юрій Бобало Зустріч з Анною Кісіль