Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
працівники київської інженерної компанії «Технополіс» на тренінгу

Упродовж тижня викладачів кафедри прикладного матеріалознавства та обробки матеріалів навчали працівники київської інженерної компанії «Технополіс», яка в Україні представляє американську корпорацію PTC. Тренінг проплачено за кошти ґранту «Львів науковий», який виграла кафедра.

Під час 40-годинного семінару викладачі кафедри вчилися працювати на програмному продукті корпорації PTC – освоювали CAD/CAM/CAE-системи для моделювання виливок, модельного комплексу, готових виробів, здійснення розрахунку, створення їхніх прототипів. Навчання відбувалося в лабораторії MESO, де є ліцензоване програмне забезпечення PTC, яке кафедра отримала торік у рамках реалізації програми TEMPUS MMATENG.

Як запевняє асистент кафедри ПМОМ Андрій Тростянчин, програму, яку тепер опанували викладачі, застосовують у всьому світі на найбільших підприємствах металургійної, машинобудівної, автомобільної, аерокосмічної галузі, проектування обладнання, деталей, виробів, машин, механізмів тощо. Відтак викладачі зможуть передавати ці знання студентам, а також проводити тренінги для своїх колег та працівників галузевих підприємств.

працівники київської інженерної компанії «Технополіс» на тренінгу працівники київської інженерної компанії «Технополіс» на тренінгу працівники київської інженерної компанії «Технополіс» на тренінгу працівники київської інженерної компанії «Технополіс» на тренінгу працівники київської інженерної компанії «Технополіс» на тренінгу