Технопарк Львівської політехніки
засідання круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку наукових парків України»

Працівники Технопарку Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь у роботі круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку наукових парків України», який відбувся 17 травня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка під головуванням заступника Міністра освіти і науки України Максима Стріхи. Взаємодія наукового парку та університету, фінансування проектів наукового парку, особливості патентно-ліцензійної діяльності, ці та інші питання були розглянуті під час роботи круглого столу.

В ході обговорення заступник директора Технопарку Андрій Стояновський окреслив основні проблеми функціонування наукового парку у межах університету і запропонував можливі шляхи їхнього подолання.

В ході зустрічі відбулася жвава дискусія щодо перспектив розвитку наукових парків в Україні та напрацьовано спільний документ для формування рекомендацій МОН України щодо необхідності вдосконалення нормативно-правового поля діяльності наукових парків в Україні.
 

Фото із сайту КНУ імені Тараса Шевченка

засідання круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку наукових парків України» засідання круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку наукових парків України» засідання круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку наукових парків України»