Кафедра ТПЕ Львівської політехніки
радники Александра Шепард, Джон Хілкі та Брайан Телпнер в Політехніці

11–12 травня 2017 року в рамках проекту технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку «Програма технічної допомоги з розвитку інституційного потенціалу України у застосуванні законодавства та здійсненні політики у сфері конкуренції» радники Александра Шепард, Джон Хілкі та Брайан Телпнер відвідали Національний університет «Львівська політехніка».

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки висловлює щиру подяку американським гостям. Окрема подяка колегам із Київського торгово-економічного університету, Антимонопольного комітету України за сприяння в організації візиту радників у Національний університет «Львівська політехніка», завідувачу кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Олегу Карому за технічне сприяння, колегам з ІНЕМ Мирославі Бублик, Наталії Горбаль, Наталії Карій за активну участь у дискусії.

радники Александра Шепард, Джон Хілкі та Брайан Телпнер в Політехніці радники Александра Шепард, Джон Хілкі та Брайан Телпнер в Політехніці радники Александра Шепард, Джон Хілкі та Брайан Телпнер в Політехніці радники Александра Шепард, Джон Хілкі та Брайан Телпнер в Політехніці