Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» знайомить із новинами французько-українського співробітництва.

  1. Французький ярмарок вакансій

    17 травня 2017 року в Києві на НСК «Олімпійський» (Велика Васильківська, 55) з 10:00 до 20:00 відбуватиметься перший Французький ярмарок вакансій, організований Асоціацією «Французька ділова спільнота в Україні» (CCIFU).
    Докладніше

  2. Науково-популярна лекція викладача-науковця Абдерраззака Ель Албані

    18 травня, 19:00, Французький Інститут, медіатека (Гончара, 84) – науково-популярна лекція викладача-науковця пана Абдерраззака Ель Албані «Поява багатоклітинного життя у Габоні та динаміка кисню: новий розділ історії «старого» життя 2,1 мільярдів років тому». Після лекції пан Ель Албані продемонструє документальний фільм, знятий каналом TV5 про його дослідження. Фільм буде з українськими субтитрами

  3. Неформальна зустріч студентів, які влітку від’їжджають на навчання у Францію

    19 червня, 17:30, Французький Інститут, медіатека (Гончара, 84) – неформальна зустріч між студентами, які влітку від’їжджають на навчання у Францію: знайомство, обмін досвідом, надання інформації щодо перших кроків після прибуття у Францію.

  4. Перша міжнародна франкофонна конференція в Україні «Мови, Науки та Практики»

    Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Посольство Франції в Україні та Університетська Агенція Франкофонії проводять у Києві 19–20 жовтня 2017 року Першу міжнародну франкофонну конференцію в Україні «Мови, Науки та Практики».
    Докладніше

  5. Конкурс короткострокових наукових стипендій – літня сесія

    Триває останній цьогорічний конкурс стипендій. Дедлайн – 20 червня.
    Докладніше

  6. Конкурс Ліонського колегіум щодо надання житла іноземних науковцям

    Конкурс Ліонського колегіум щодо надання житла іноземних науковцям, які працюють у Ліонських університетських та наукових установах.
    Докладніше французькою
    Докладніше англійською