Катерина Дзюбіна, кафедра ЗМД Львівської політехніки
в аеропорту

На кафедрі зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» продовжується цикл навчально-практичних екскурсій, в рамках якого студенти кафедри фахового спрямування «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» відвідали Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького.

Під час заходу студенти і викладачі ознайомились із особливостями митного і паспортного контролю в аеропортах, правилами проходження контролю на авіабезпеку, переміщенням багажу повітряним транспортом, зокрема й ручної поклажі, інфраструктурою Міжнародного аеропорту «Львів», особливостями обслуговування внутрішніх та міжнародних регулярних і чартерних рейсів, послугами, що аеропорт пропонує для фізичних та юридичних осіб, тощо.

На численні питання студентів і професорсько-викладацького складу відповіді надавали висококваліфіковані фахівці-практики Львівської митниці та аеропорту. Відмінна організація і супровід екскурсії працівниками митниці та аеропорту «Львів» справили незабутнє враження на студентів і професорсько-викладацький склад кафедри ЗМД, поглибили рівень знань, вмінь і навичок у сфері митного обслуговування повітряних перевезень.

Кафедра ЗМД висловлює подяку керівництву та працівникам Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького за співпрацю, отриманні знання, досвід та можливості.

Докладніше – на сторінці кафедри ЗМД у мережі Фейсбук

в аеропорту в аеропорту в аеропорту в аеропорту в аеропорту в аеропорту в аеропорту в аеропорту в аеропорту в аеропорту