Золочівський коледж Львівської політехніки
учасники інтелектуального турніру «Natus Vincere»

2–3 березня 2017 року юридичний факультет Тернопільського національного економічного університету проводив відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір «Natus Vincere», учасниками якого стали близько 300 учнів 10–11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, студентів І–ІІ курсів коледжів з Тернопільської, Львівської, Волинської, Хмельницької, Рівненської та Донецької областей, зокрема команди студентів Золочівського коледжу Національного університету «Львівська політехніка».

Представники Львівської політехніки добре впоралися із завданнями всіх етапів турніру і, як нагороду, одержали рекомендації для зарахування на юридичний факультет Тернопільського національного економічного університету та дипломи.

Окремо слід відзначити студента групи Право-2 Тараса Гінчука, капітана команди «Еліта в законі», який отримав диплом І ступеня у номінації «Надія нації». Вступивши у конструктивну дискусію з опонентами в історико-філологічній секції, Тарас зумів найкраще з усіх обґрунтувати суть понять «патріотизм», «націоналізм» та «расизм».

учасники інтелектуального турніру «Natus Vincere» учасники інтелектуального турніру «Natus Vincere» диплом учасника інтелектуального турніру «Natus Vincere»