Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на засіданні

27 січня 2017 року в Державному фонді фундаментальних досліджень Міністерства освіти і науки України відбулась звітна конференція за результатами виконання науково-дослідних проектів за Грантами Президента України для підтримки наукових досліджень молодих науковців. Результати своїх напрацювань експертній групі представили науковці з усієї України.

Успішно відзвітувалась про результати виконання наукового проекту й завідувач кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» професор Ольга Мельник, яка спільно з викладачем цієї ж кафедри Мартою Адамів упродовж 2016 року досліджувала і розвивала тематику гармонізації та уніфікування нормативно-методичної та інтерпретаційно-ідентифікаційної бази соціально-економічної діагностики в умовах європейської інтеграції за конкурсним проектом Ф66 Державного фонду фундаментальних досліджень (Розпорядження Президента України «Про призначення грантів Президента України докторам наук для здійснення наукових досліджень на 2016 р.» №197/2016-рп від 19.05.2016 р.).

За результатами проекту опубліковано монографію, 6 статей у наукових фахових виданнях, що входять до наукометричних баз даних, здобутки апробовано на 5 міжнародних конференціях. Варто зазначити, що цей проект експертна комісія оцінила як один із найбільш актуальних та прикладних, а завідувача кафедри ЗМД Ольгу Мельник було відзначено як одного з найкращих доповідачів та нагороджено подарунками від ДФФД.

Щиро вітаємо науковців Львівської політехніки з успішним виконанням наукового проекту! Бажаємо подальшого натхнення, нових ідей та наснаги для їхнього впровадження!
 

Фотозвіт – на сайті Державного фонду фундаментальних досліджень

Ольга Мельник сертифікат