Кафедра технологій управління Львівської політехніки
студенти

3 листопада 2016 року відбулося святкування Дня проектного менеджера, яке організував колектив кафедри технологій управління Національного університету «Львівська політехніка». Участь у святкуванні взяли студенти, випускники кафедри, а також запрошений гість – Михайло Ткач, голова Львівського осередку «Федерації дебатів України».

Вітальне слово проголосив в.о. завідувача кафедри технологій управління д.е.н. П.Г. Ільчук, який вручив сертифікати і грамоти учасникам 74-ої Студентської науково-технічної конференції, присвяченої 200-річчю від дня заснування Львівської політехніки.

«Естафету» у П.Г. Ільчука перейняли студенти ІІ курсу. Вони представили презентацію на тему «РМ Time’s», що ілюструвала їхні студентські будні впродовж навчання за спеціальністю «Управління проектами».

Наступним пунктом святкової програми була ділова інтелектуальна гра «Дебати» на тему «Авторитарний та демократичний стилі управління: який ефективніший?» під керівництвом і суддівством голови Львівського осередку «Федерації дебатів України» Михайла Ткача.

Присутні з цікавістю слухали розповіді випускників кафедри, які ділилися досвідом роботи проектних менеджерів, а також з ностальгією та гордістю згадували час, коли здобували фах, навчаючись на кафедрі технологій управління.

Кафедра ТУ відсвяткувала День проектного менеджера Кафедра ТУ відсвяткувала День проектного менеджера