Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Герб Львівської політехніки

Сергій Брановський, студент третього курсу Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки:
«Це той день, коли можна відпочити з друзями»

У попередні роки я завжди святкував День студента. Думаю, що й цього разу так буде. Завжди збиралися з друзями, з хлопцями й дівчатами з гуртожитку. Гуляли по центру, заходили в кафе. Це той день, коли можна зібратися разом і відпочити.

Юліана Чигирин, студентка другого курсу Інституту права та психології:
«Торік не святкувала і тепер не хочу»

Більшість студентів обирає походи в нічні клуби, бурхливі святкування, а я цього не люблю. Тому залишуся в гуртожитку. Як би я хотіла провести цей день? Очевидно, добре було б влаштувати концерт на зразок «Осені Політехніки», конкурси для студентів, різні інтерактивні розваги, провести день самоврядування.

Юліана Жуковська, студентка четвертого курсу Інституту гуманітарних та соціальних наук:
«Хочу святкувати з групою. Це ж востаннє»

Я святкувала День студента лише один раз, на другому курсі. Тепер ми на четвертому, багато з нас уже працюють і більшість не прагне ніякого святкування. А так хотілося б усіх зібрати, посидіти десь, порозважатися, поговорити... Це ж востаннє всією групою.

Андрій Шумило, студент четвертого курсу Інституту економіки і менеджменту:
«Найважливіше для мене – товариство друзів»

На кафедрі менеджменту організації, де я навчаюся, ми організовуємо «Що? Де? Коли?» між викладачами і студентами. А потім ще збираємося з друзями. Можливо, підемо в кафе. Мені не завжди вдавалося відзначати цей день – не було то часу, то компанії, то грошей.

учасники опитування учасники опитування учасники опитування учасники опитування