Катерина Дзюбіна, кафедра ЗМД Львівської політехніки
бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій

Львівська торгово-промислова палата (ЛТПП) за підтримки Львівської обласної державної адміністрації спільно з Міжнародним трейд-клубом у Львові організувала бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій з 13 країн світу (Угорщини, Австрії, Польщі, Словаччини, Швейцарії, Китаю, Німеччини, Австралії та ін.). Метою зустрічей було налагодження нових ділових зв’язків іноземних дипломатичних установ, акредитованих в Україні, з вітчизняними підприємницькими колами.

Учасників заходу привітала народний депутат України Оксана Юринець, наголосивши на важливості розвитку міжнародної співпраці, торгівлі, бізнес-зв’язків. Віце-президент Львівської торгово-промислової палати Володимир Коруд проінформував присутніх про успіхи та досягнення ЛТПП у налагодженні міжнародних ділових контактів та розповів про досвід реалізації інвестиційних проектів на теренах Львівщини.

Завідувач кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., проф. Ольга Мельник та заступник завідувача кафедри з міжнародної співпраці Катерина Дзюбіна на запрошення ЛТПП долучились до заходу та поспілкувалися з потенційними роботодавцями для випускників Львівської політехніки спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Фото автора

бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій бізнес-зустріч українських підприємців з представниками Посольств та Міжнародних організацій