Львівський локальний осередок BEST
Освітній курс від організації BEST «Play Your Own Game»

Світлана Гороховатська, п’ятикурсниця Інституту архітектури Національного університету «Львівська політехніка», у рамках Освітні курси від організації BEST відвідала Ніш – місто в Сербії – і ділиться своїми враженнями.

– Це вже не перший відвіданий мною курс, зате перший, де я виступала в ролі учасника. Курс був на тему «Play Your Own Game» і тривав 3 22 до 30 липня.

Мені, як дизайнеру, було досить цікаво дізнатися, як створюють ігри, та ще й зробити гру своїми руками. Лекцій, як таких, практично не було, нам давали теорію і відразу показували на проекторі, як це зробити в Unity, і ми повторювали дії викладача.

Також був чудесний візит у компанію «НТЕС Group», де ми побували у віртуальній реальності. За допомогою окулярів та двох джойстиків-контролерів ми постріляли в мішені з різної зброї, провели хімічний дослід та хірургічну операцію – і все це у віртуальному середовищі.

Найкраще – це те, що я зустріла на курсі багато нових друзів, познайомилась із сербськими традиціями, навчилась танцювати сербський народний танець «Коло» та спробувала дуже смачні традиційні страви, такі як «бурек» та «пляскавіца».

Тому, якщо хочеш в одному місці знайти друзів з різних куточків Європи, дізнатись щось нове, пізнати іншу країну та культуру, отримати море емоцій та вражень, та ще й все це безкоштовно, то це місце – курс!

Єдине, що тобі залишиться зробити – це написати мотиваційний лист та почати свою подорож!

Світлана Гороховатська Освітній курс від організації BEST «Play Your Own Game» Освітній курс від організації BEST «Play Your Own Game» Освітній курс від організації BEST «Play Your Own Game»