Технологічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заходу

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) – щорічна міжнародна інформаційна кампанія, що містить заходи фінансової тематики задля підвищення фінансової обізнаності молоді. Студенти другого курсу спеціальностей «Економіка» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Технологічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» стали її активними слухачами та учасниками.

22 березня

Гостьова лекція «Фінансова грамотність для студентів». Провів лекцію директор департаменту комунікацій АТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський. Слухачі отримали практичні поради про правила співпраці з фінансовими установами, захисту від кіберзлочинців, безпечних розрахунків через банкомати, Інтернет, термінали.

Упродовж тижня студенти долучалися до навчально-пізнавальних заходів, які підготував Національний банк України у співпраці з Проєктом USAID «Трансформація фінансового сектору», зокрема двох вебінарів.

23 березня

Вебінар «Як користуватися Cashless за межами Гоґвортсу?». Студенти дізналися про особливості та переваги безготівкових платежів, досвід інших країн і правила безпечних розрахунків.

26 березня

Вебінар «Стрес-тест особистих фінансів, або Як забезпечити фінансову стійкість в умовах невизначеності». Учасники дізналися як провести стрес-тестування особистих фінансів та яких заходів необхідно вжити для уникнення фінансових потрясінь у майбутньому.

У дистанційному форматі студенти відвідати Музей грошей Національного банку України.