ІНПП Львівської політехніки
лекція професора Баранова про Інтернет речей

16 листопада 2017 року в Інституті права і психології Національного університету «Львівська політехніка» відбулася відкрита лекція доктора юридичних наук, професора, керівника наукового центру Науково-дослідного інституту інформатики і права Національної академії правових наук України Олександра Баранова на тему «Інтернет речей: соціальні, технічні та правові аспекти».

Зокрема, Олександр Андрійович докладно розповів про поняття, бар’єри, ризики розвитку технології Інтернету речей. Лектор також ідентифікував основні правові проблеми впровадження IoT в окремих сферах суспільних відносин. Наприкінці лекції професор Баранов оприлюднив гіпотези правового регулювання суспільних відносин за участю роботів.

Професор Олександр Баранов є провідним фахівцем з проблематики інформаційного права, інформатизації, складних систем управління, телекомунікацій та інформаційної безпеки в інформаційному суспільстві.

Лекцію організовано в межах ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «ІТ-право: проблеми і перспективи розвитку в Україні», яка відбулася 17 листопада 2017 року в Національному університеті «Львівська політехніка».

лекція професора Олександра Баранова про соціальні, технічні та правові аспекти Інтернету речей
лекція професора Баранова про Інтернет речей лекція професора Баранова про Інтернет речей лекція професора Баранова про Інтернет речей лекція професора Баранова про Інтернет речей лекція професора Баранова про Інтернет речей