Міжнародний центр «Інтеграція» Львівської політехніки
на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства»

11–13 жовтня 2017 року у Львівській політехніці відбувся Міжнародний симпозіум «На шляху до здорового суспільства: гуманістичний вимір». Його організатори – ІГСН, Міжнародний центр професійного партнерства «Інтеграція», Служба доступності до можливості навчання «Без обмежень». До участі долучилися МАУП, Центр міжнародної академічної мобільності, Вюрцбурзький університет Юліуша Максиміліана (Німеччина), університет Манітоби (Канада), спільноти з Польщі, Італії, Португалії, Латвії, Данії.

Учасники Міжнародного симпозіуму зібралися для того, щоб розглянути шляхи задоволення потреб людини з інвалідністю та її інклюзії/включення у сучасне суспільство у відповідності до теми «Інклюзія людей з інвалідністю» / «Inklusion von Menschen mit Behinderung». Це робоча тема, за якою розпочалася співпраця Національного університету «Львівська політехніка» (Україна) та Вюрцбурзького університету ім. Юліуса Максиміліана (Німеччина) із подальшим залученням інших українських інституцій. Співпраця між українськими та німецькими партнерами відбувається у рамках програми «Східне партнерства» – загальної ініціативи Федерального міністерства закордонних справ Німеччини – спонсора заходу.

на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства» на симпозіумі «На шляху до здорового суспільства»