Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

21 травня 2021 року кафедра цивільного права та процесу Навчально-наукового інститут права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» провела VІ Круглий стіл на тему «Стратегія екологічної безпеки України: соціально-економічний та правовий вимір». До проведення заходу було залучено представників Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національної академії внутрішніх справ, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Класичного приватного університету, МБО «Екологія-Право-Людина», відділу регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в західних областях, інших представників наукової спільноти, практиків, громадськості.

Наукові доповіді Круглого столу стануть основою для розроблення наукових пропозицій, що будуть підґрунтям ефективних змін у сфері забезпечення екологічної безпеки.

Кафедра цивільного права та процесу висловлює щиру вдячність усім учасникам за налагодження цікавого професійного діалогу, продуктивного обміну досвідом, за доповіді та ідеї!