Кафедра ТПЕ Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Колектив кафедри теоретичної та прикладної економіки Інституту адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» висловлює щиру подяку всім учасникам V Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми формування та реалізації конкурентної політики», що 21–22 вересня 2017 року проходила у Львівській політехніці.

Окрема подяка науковим партнерам та друзям кафедри Расселу Пітману, Джону Хілке, Дейвіду Франкелю, які поділились досвідом США щодо формування та реалізації конкурентної політики. Практичним поглядом на проблеми формування конкурентних ринків наповнили наукову дискусію високоповажні гості з Департаменту конкурентної політики АМКУ Сергій Лахно та Дарія Чередніченко. Створити дружню атмосферу в роботі панельних дискусій вдалось і завдяки колегам з різних навчальних та наукових закладів України і Польщі.

Сподіваємось, що за результатами обміну думками багато з присутніх отримали певний досвід та натхнення на нові наукові дослідження і їхню практичну реалізацію.