Презентація

Шановні абітурієнти!

Кафедра електронних приладів НУ "Львівська політехніка" запрошує на навчання! Кафедра «Електронні прилади» інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки ІТРЕ НУ «Львівська політехніка» запрошує на навчання за спеціальністю 171-Електроніка.

Випускники нашої кафедри ‒ спеціалісти високої кваліфікації в напрямку електроніки, яких потребують, як передові ІТ компанії, так і провідні підприємства електронної галузі. В процесі навчання студенти отримують професійні знання та практичну підготовку розроблення, виробництва, експлуатації та обслуговування електронної техніки (аналогової, цифрової, мікропроцесорної та комп’ютерної). Студенти набувають умінь побудови та використання сучасних програмних засобів. Наші спеціалісти володіють знаннями в сфері використання різноманітної електронної техніки для телекомунікацій, радіотехніки, екології, медицини, військової техніки, метрології, автомобілебудування, здійснюють наукові дослідження в напрямку мікро, нано- та органічної електроніки.

Обравши нашу спеціальність «Електроніка», ти поринеш в світ цікавого, нового, перспективного, отримаєш високу кваліфікацію та роботу в престижних вітчизняних та закордонних фірмах.

До зустрічі, на кафедрі електронних приладів!

 

м. Львів, площа Св. Юра 1,

НУ «Львівська політехніка», навчальний корпус №3 к. 115.

 

(050)529-77-24 – доц. Кучмій Галина Любомирівна

066)394-10-06 – доц. Кремер Ірина Петрівна

E-mail: ep.dept@lpnu.ua 

Сайт

Абітуріенту
Оновлено 2 years 10 months тому