Кафедра АІП Львівської політехніки
засідання науково-практичного гуртка «Адміністративіст»

25 квітня 2017 року під керівництвом асистента кафедри адміністративного та інформаційного права Національного університету «Львівська політехніка» І.В. Крикавської відбулося засідання науково-практичного гуртка «Адміністративіст».

Упродовж ІІ семестру 2017 року магістри ІНПП вивчали дисципліну «Проблеми здійснення адміністративного судочинства в Україні». З метою набуття практичних навичок на засіданні гуртка проведено рольову гру «Судове засідання в адміністративній справі», що полягає в імітації судового засідання і здійсненні його відповідно до КАС України.

Студенти отримали умови та матеріали судового спору та індивідуальні завдання щодо підготовки справи за розподіленими ролями сторін у справі та судді.

За результатами роботи проведено засідання в адміністративній справі зі стадії попереднього судового засідання до винесення рішення по справі. Члени гуртка набули практичних навичок процесу ведення адміністративної справи, виступу в засіданні та судових дебатах, підготовки процесуальних документів (позовна заява, заперечення, клопотання, рішення суду). Під час підготовки до справи студенти також ознайомились з законодавством у сфері містобудування та з повноваженнями органу чи осіб, яких представляли у справі, та опонентів.

У засіданні науково-практичного гуртка «Адміністративіст» взяли участь А. Шпур, Р. Качмар, Т. Корецька, Р. Зварич, Р. Галкевич, Р. Шак.

засідання науково-практичного гуртка «Адміністративіст» засідання науково-практичного гуртка «Адміністративіст»