Кафедра ДАС Львівської політехніки
гості з Технічного університету Палермо в Політехніці

Викладачі та студенти Технічного університету Палермо були гостями кафедри дизайну архітектурного середовища Національного університету «Львівська політехніка». Незважаючи на холодну львівську погоду, господарям вдалось провести всі заплановані заходи, включно з ознайомленням гостей з архітектурою Львівщини, культурою українського театру та міськими пейзажами.

Офіційна частина відбувалась у робочому форматі презентації-ознайомлення з науково-педагогічною діяльністю в Технічному університеті Палермо та роботою кафедри дизайну архітектурного середовища у Львівській політехніці. Італійці були приємно здивовані високим рівнем прийому та різноманітними векторами співпраці у науково-пошуковій, навчально-педагогічній діяльності архітектурних шкіл, а також у культурних підвалинах нібито зовсім різних частин Європи.

Все це дало поштовх до підписання міжуніверситетської угоди про співпрацю. Є ідеї у подальшому організувати спільні воркшопи українських та італійських студентів, спільні підготовчі й ознайомчі екскурсії з архітектурою, природою, культурою України та Італії.

гості з Технічного університету Палермо в Політехніці гості з Технічного університету Палермо в Політехніці гості з Технічного університету Палермо в Політехніці гості з Технічного університету Палермо в Політехніці гості з Технічного університету Палермо в Політехніці гості з Технічного університету Палермо в Політехніці