Кафедра ЗМД Львівської політехніки
переможці

23 березня 2017 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся ІІ (завершальний) тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Менеджмент», за результатами якого двоє студентів кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» (фахове спрямування – «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності») посіли призові місця:

  • Марта Злотнік – І місце у секції «Стратегічний менеджмент» із науковою роботою «Передумови впровадження інструментарію антисипативного менеджменту на вітчизняних підприємствах» (науковий керівник – д-р екон. наук, професор О.Г. Мельник);
  • Антоніна Куцин – ІІ місце у секції «Антикризове управління та інформаційні системи у менеджменті» із науковою роботою «Розвиток теоретико-методологічних, нормативно-правових та методичних засад інжинірингу» (науковий керівник – канд. екон. наук, асистент М.Є. Адамів).

Загалом для фінального етапу було відібрано 53 студентських наукових роботи (із 208, що надійшли на конкурс з 86 вищих навчальних закладів України), які було представлено у шістьох секціях: «Стратегічний менеджмент» (10 робіт), «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» (4 роботи), «Маркетингове управління конкурентоспроможністю» (8 робіт), «Інноваційний та інвестиційний менеджмент» (11 робіт), «Кадровий менеджмент» (13 робіт) та «Антикризове управління та інформаційні системи у менеджменті» (7 робіт).

Склад конкурсної комісії охоплював 43 провідних науковців із 21 вишу України. Рецензування робіт відбувалося за 100-бальною шкалою двома незалежними членами галузевої конкурсної комісії. Доповіді учасників оцінювали за критеріями змістовності доповіді, візуального супроводу, ораторського стилю, аргументації наукової новизни, дотримання часових обмежень та відповідей на запитання.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності вітає своїх студенток-переможниць та їхніх наукових керівників і бажає їм нових здобутків у науковій діяльності!

диплом Марти Злотнік диплом Антоніни Куцин подяка М.Є. Адамів подяка О.Г. Мельник Переможниці