Міністерство освіти і науки України
Герб Львівської політехніки

Міністерство освіти і науки повідомляє, що Комітет з Державних премій України в галузі науки і техніки буде приймати до розгляду на здобуття Державних премій України 2017 року підручники для навчальних закладів, рекомендовані колегією Міністерства освіти і науки України.

У зв'язку з цим Міністерство звертається з проханням до керівників навчальних закладів розглянути на вчених (педагогічних) радах питання щодо висунення на здобуття Державних премій України 2017 року кращих підручників, які отримали широке громадське визнання і не менше двох років використовуються у навчальному процесі,

Підручники, листи-подання, рішення рад та інші матеріали просимо подавати до Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки не пізніше 1 грудня 2016 року згідно з Інструкцією про порядок висунення, оформлення та подання робіт на здобуття Державних премій України в галузі науки і техніки Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки (інструктивні матеріали додаються).

Документи необхідно подавати до Інституту модернізації змісту освіти за адресою: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 36 (кімн. 318), е-mail: grif318@ukr.net.

Лист Міністерство освіти і науки України від 07.10.2016 № 1/12-4789