МІОК Львівської політехніки
семінар-практикум для майбутніх журналістів

21 травня 2016 року у Міжнародному інституті освіти, культури та зав’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» відбувся семінар-практикум для майбутніх журналістів у межах проекту «Підтримка журналістської освіти в Україні».

З тематичними майстер-класами до Львова завітали кандидат філологічних наук, журналіст Іван Ципердюк, доцент кафедри журналістики Ужгородського національного університету, кандидат філологічних наук Володимир Тарасюк, член правління ГО «Центр підтримки журналістів», доктор із соціальних комунікацій, декан факультету журналістики Національного університету «Одеська юридична академія» Тетяна Кузнєцова, підполковник запасу, військовий журналіст, голова правління ВОГО «Громадська студія» Анатолій Тобілко.

Захід відбувся за підтримки «Фонду розвитку ЗМІ» Посольства США в Україні. Наприкінці навчального дня учасники отримали сертифікати про проходження майстер-класів від «Центру підтримки журналістів».

семінар-практикум для майбутніх журналістів семінар-практикум для майбутніх журналістів семінар-практикум для майбутніх журналістів семінар-практикум для майбутніх журналістів семінар-практикум для майбутніх журналістів семінар-практикум для майбутніх журналістів